Denne hjemmeside sætter cookies for at opnå en funktionel side og for at huske dine foretrukne indstillinger. Ved hjælp af cookies laver vi statistikker og analyserer besøg på vores side så vi sikrer, at siden hele tiden forbedres, og at vores markedsføring bliver relevant for dig. Hvis du giver dit samtykke, så tillader du, at vi sætter cookies, og at vi behandler de personoplysninger, som indsamles via dem. Du kan læse mere om cookies i vores Cookiepolitik.

Herunder kan du vælge cookies til eller fra. Navnet på de forskellige typer af cookies fortæller, hvilket formål de tjener.

Privatlivspolitik

Persondata
Hos Boel respekterer vi alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du afgiver på boeldenmarks webshop. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Boel registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Ved at at bestille varer i Boeldenmarks webshop accepterer du, at Boel registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

Du kan benytte Boeldenmark.com uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Boeldenmark.com benytter cookies (læs mere i vores cookiepolitik her), men benyttelsen af Boeldenmark.com medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

For at vi hos Boel kan handle og levere varer til dig som kunde, har vi brug for visse personoplysninger, som du selv afgiver, når du f.eks. foretager et køb i vores shop eller sender os en forespørgsel via mail eller lignende.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos boeldenmark.com på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Boel behandler persondata, herunder at:

  • Vi registrerer de personoplysninger, du afgiver som navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt evt. andre oplysninger
  • Vi registrerer oplysninger om de køb, du har foretaget hos os.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Boel sælger på ingen måde dine personoplysninger til tredjepart og opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende. De afgivne personoplysninger opbevares i 5 år, for at opfylde bogføringslovens bestemmelser, hvorefter de automatisk anonymiseres i vores system.

Vi samarbejder med flere leverandører, hvoraf nogle kan være databehandlere. Eksterne leverandører kan eksempelvis levere produkter, systemer til at organisere vores arbejde, services, rådgivning, IT-hosting eller markedsføring. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Det er vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger behandles ordentligt. Derfor stiller vi høje krav til vores samarbejdspartnere, og vores partnere skal garantere, at dine personoplysninger er beskyttet. Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er, at kunne levere købte varer til dig, samt hjælpe ved eventuelle fejl og mangler i forbindelse med bestilling og levering.

Du har til enhver tid ret til at:

  • Få oplyst, hvilke personoplysninger Boel har registreret om dig
  • Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
  • Bede om at få slettet alle personoplysninger

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger. På baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Boel tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf. 

Dataansvarlig:
Boel Denmark ApS
Løgtenvej 41
8543 Hornslet
CVR-nr.: 19798801

Ethvert spørgsmål, anmodning, begæring eller henvendelse vedr. persondata skal ske skriftligt via boel@boeldenmark.com.